05.03.2010

Skrangle favoritter!

Alt til si tid, og no når det er helg, så er det vel ingenting som passer bedre enn å sette på nobullshit skranglat sjarmrock stappa med energi og trendy lyd. Her er det bare å poppe ei øll, ta på seg tjukkeragga og skli rundt på parketten og skråle med.

Første band ut er Black Lips. 4 kamerata fra Dunwoddy (Georgia, USA) som starta opp i 2000. Dette er hardt arbeidande gutter som stort sette er å finne på veien. Har du mulighet å sjå dei live, bør du absolutt ta sjansen. Det er det nærmaste musikkfreaks kjem DDE stemning. Øh. Dei har så langt gitt ut 5 studio album (+ ei rekke med 7"), min favoritt er Good Bad Not Evil (2007). Deira første utgivelse på kred labelen Vice Records.






The Strange Boys vart danna i 2001 i Austin, Texas. Har så langt gitt ut 5 skiver, min favoritt er The Strange Boys and Girls Club (2009). For ein deilig retro lyd!!!





Adicts må jo bare med, punkrock av finaste sort! Disse gutta har holdt det gåandes sidan 80-tallet! Dei hevder sjøl å være "the longest serving punk band with original lineup".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar