06.02.2016


03.02.2016

Dr. Hook & The Medicine Show - Musikladen 1974

Eg finner dette utrolig underhaldande. Det er heile pakka: sjarm, kaos, fete harmonier, rare karakterer, rus, heilhjarta, gimmicks, planlaust. Har du litt tid så synes eg du skal sjekke ut the real deal, er jo barre å gløyme Spinal Tap. Dette er det utlimate pub-bandet. Så gi opptaket ein sjanse og litt tid, kom deg forbi Sylvias Mother. Det er eit sitat som mange trur Lemmy er opphavet til, men njet! I boka White Line Fever innrømte han å ha tatt det fra Dr. Hook!

"We´re the sort of band that if we move in next door, your lawn dies"
                                                                                              - Dr. Hook





01.02.2016

Scott & Gary Show - Beastie Boys / Butthole Surfers

Veldig dårlig, veldig rart, veldig bra.
Beastie Boys har jo måtta starta ein plass. Butthole Surfers dei bare starta dei.

Smil?

Kva i alle dager skjer 01:04? Eg trudde ikkje den jævla kødden var istand til det. Han er ein sur faen, sjuk i haude og eg blir satt ut av alle historiene som dukker opp om kor kjip han virkelig kunne være. Men samtidig så er han "the godfather of Deep Purple".

Sam & Dave - Live London 1966

Ein av mine favoritt opptak av Sam & Dave. Slik som kamera somler rundt så er det nett som å være på scena saman med dei. Rett og slett jævla heftigt! MEN eg får det ikkje til å stemme at det er i 1966, for det er sjølvaste Booker T & MGs + Mar-Keys som står for musikken. Eg trur dette var ein konsert i forbindelse med Stax/Volt Revue sirkuset som også var innom Oslo i 1967. Sam & Dave headlina egen turne i Europa, Japan, US fra 1968 - 1970 og gjorde ca 280 konserter i året med eit 16 mannsband og 35 personers entourage. Galskap!