25.08.2011

Tom Waits

23.08.2011

Little Willie John


Det passer bra med å runde av dagens korte økt med litt deilig blues / soul. Little Willie John er kanskje mest kjent for sangen Fever, men sjit i den, han har så mykje meir som er bedre å by på. Ein av dei mange som dauda alt for tidlig (1937 - 1968). Hjertestopp.




Brilliant Colors

Jau, kvifor ikkje? Skjønner godt at det passer fint å hive på haude ej!


Brilliant Colors - 'Round Your Way from Slumberland Records on Vimeo.

Fame

Etter å ha hørt for masse på AWOTT så passer det fint med å tø opp stemninga med litt fjas og tull. Og denna videoen er vel noko av det mest latterlige eg har sett på lenge. Og folk digga faktisk denne sangen ein gang da?? Kan ikkje synge, sangen stinka og dansen er vel kanskje det verste av alt. Tule sei no eg.


AWOTT


Har ikkje anelse om korleis eg endte opp med å sjå på detta, den videoen klarte eg ikkje å rive meg vekk fra. Spørsmålet som gjekk igjen var: Kva i huleheite er dette? Kva vil dei? Og når det kjem til sjølve musikken, eller lydane, så er det ein ny verden for meg. Det nærmaste eg har vore var kanskje Panasonic live på Kroa i Bø. Det høyres rett og slett befriandes ut. Anbefaler å stikke hit og laste ned den siste skiva ICanT. AWOTT står forøvrig for Asian Woman On The Telephone. Sjekk ut Russian Association Of Independent Genres for meir info. Hadde dette ikkje vore noko for Lørdagsgodt på Mono?



The Mantles


I disse tider når The Black Lips har pissa på seg sjøl, så er kanskje The Mantles bandet som kjører i riktig retning: FRAMOVER (type retro). Digger lyden og eg digger variasjonen fra denne gjengen fra San Fran. Gitt ut to 7" før debutskiva (s/t) kom i 2009 på Siltbreeze. Er i disse dager aktuelle med EPen Pink Information utgitt på Mexican Summer.







21.08.2011